Supercat rabattkod, REA och erbjudanden

Du som läser detta letar förmodligen efter en rabattkod eller information om eventuella kampanjer eller reor hos kattbutiken Supercat. Läs vidare så delar vi med oss om vad vi vet om ämnet.

Rabattkod

Precis som flera andra av husdjursbutikerna använder sig Supercat då och då av rabattkoder. Rabattkoden kan vara ett sätt att locka nya kunder, för oss som fått tag på en blir det en win-win-situation. Ofta fungerar en rabattkod på så sätt att man får en procentuell rabatt på ett helt köp. Supercat är relativt restriktiva med att ge ut dessa koder så har du väl fått tag på en så kan du känna dig mycket nöjd. Glöm för allt i världen bara inte att ange rabattkoden i det avsedda fältet när du kommit till kassan.

Supercat har ofta olika kampanjer på sin hemsida, så vårt bästa tips är att gå in där då och då för att se vad man marknadsför för eventuella prisnedsättningar eller rabattkoder. Supercat har även en speciell sida där de kan publicera sin aktuella rabattkoder, att gå in där innan man gör sitt köp kan vara ett knep som sparar dig mycket pengar. Följ länken under för att komma till den sidan.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN!

rabattkod supercat

Aktuella kampanjer och reor

Supercat är en butik som är rätt så bra på att ha olika kampanjer och reor. Det brukar alltid vara intressant att gå in på deras sida och titta runt, det är nämligen nästan alltid några produkter som har fått prisnedsättningar. Anledningen till prisnedsättningarna kan vara många, ibland gäller det utgående produkter men ofta är det bara förmånliga kampanjer som genomförs lite då och då. Oavsett skälen så känner man sig alltid lite extra nöjd om man hittar något man tänkt köpa som ligger till reducerat pris.

För att göra det lätt för oss konsumenter så har Supercat samlat alla kampanj-produkter på en och samma sida. Vi länkar till den nedan.

Klicka här för att komma till kampanj-sidan!

Black Friday och Black Week

Hur olika butiker väljer att hantera köpfester som exempelvis Black Friday eller Black Week kan vara lite olika. Helt klart är dock att Black Friday blir större och större i Sverige för varje år som går. Just därför är det svårt för butikerna att inte hänga på och ge ut en massa bra erbjudande just kring denna tid. Vi vet att Supercat tidigare har haft några riktigt bra erbjudanden på Black Friday, därför har vi goda förhoppningar om att det blir så även i år. Faktum är att de har en speciell sida på sin hemsida tillägnad Black Friday. Vi kommer i alla fall gå in där när det börjar närma sig för att se om man kan få någon hint om vilka produkter de kommer att ha på REAn.

Vi vet av erfarenhet att de bästa erbjudandena brukar ta slut först, därför är det en god ide att vara ute tidigt. Följ länken under för att komma till deras Black Friday sida. Det är rätt så tomt där övriga året men när det börjar närma sig hoppas vi att de fyller den med innehåll.

Klicka här för att komma till deras Black Friday sida!