Bästa kosttillskottet för katten 2022

katt

Brister på vitaminer eller andra näringsämnen kan för en katt leda till en mängd problem såsom till exempel ögoninfektioner eller problem med pälsen. Om man ger katten en bra kost så behöver han eller hon bara i speciella fall få tillskott av exempelvis vitaminer och mineraler. Åsikterna går därför isär om kosttillskott till friska katter verkligen är nödvändigt. Vi tycker att man kan jämföra med kosttillskott för människor, många säger att dessa heller inte behövs. Men trots detta så tar många tillskott och vittnar om goda effekter av dessa. Oavsett kattens situation är det inte skadligt att ge katten tillskott av denna typ om man följer anvisningarna.

Bäst i test: Masterpet Dunkerkur

kosttillskott katt

Masterpet Dunkerkur är det bästa kosttillskottet för katten just nu. Detta är ett riktigt nyttigt tillskott som är bra för det mesta. Denna produkt ger katten bättre immunförsvar, motverkar urinsten hos kastrerade hankatter, hjälper mot magproblem, klåda och eksem och ökar fertiliteten hos honkatter. Om man vill hjälpa katten komma till bukt med något av ovan nämnda problem så är detta en utmärkt produkt. Samtidigt är detta ett tillskott man kan ge till katten även om den inte har några specifika problem, eftersom det främjar en god hälsa och gör att pälsen blir märkbart friskare och blankare. Detta är det mest mångsidiga kosttillskottet vi testat.

KLICKA HÄR för att läsa mer och se bästa pris på denna produkt hos Supercat

B-vitamin tillskott: VitaBe

b-vitamin

Det enligt oss bästa B-vitamintillksottet på marknaden just nu är VitaBE. Förutom att de är väldigt rika på B-vitamin så är de även väldigt omtyckta av katter. Dessa pastiller kan ges som belöning när katten gjort något bra eller bara för att man vill skämma bort den lite extra. Som bonus får katten i sig en B-vitaminrik jäst som som ger en tätare och blankare päls. För katter med torr tovig päls har detta visat sig vara rena mirakelmedicinen.

KLICKA HÄR för att läsa mer och se bästa pris på denna produkt hos Kattkompaniet

Tillskott för kattungar: Trixie vitaminpasta för kattungar

Det är kanske allra viktigast för kattungar att få i sig rätt näringsämnen varje dag. Eftersom kattungen växer så har den ett stort behov av näring. Om en kattunge skulle få brist på något ämne kan det ge förödande konsekvenser för dess utveckling. Som tur är finns det foder som är speciellt anpassade för kattungens näringsbehov. För den som vill vara på den säkra sidan kan det heller inte skada att ge ett kosttillskott lite då och då. För detta ändamål rekommenderar vi Trixie vitaminpasta för kattungar. Denna pasta är lätt att få i katten då den smakar gott. Tillgodoser kattens behov av vitaminer och stärker immunförsvaret.

KLICKA HÄR för att läsa mer och se bästa pris på denna produkt hos Kattkompaniet

Bästa lösningen mot hårbollar: Anti-hairball malt’n’grass pasta

Anti-hairball malt’n’grass pasta är ett alldeles utmärkt tillskott för att rengöra kattens tarmsystem mot hårbollar. Kattens naturliga instinkt är slicka sin päls, tyvärr får de därmed i sig stora mängder hår. Hårbollar kan fastna i tarmarna och ställa till med problem, något som den produkt tacksamt löser. Något vi gillar med denna produkt är att katten älskar den. Det räcker därför att spruta ut lite av denna pasta på en tallrik så äter katten upp det. Tänk om alla mediciner kunde vara så enkla att få i katten… Ett plus är att denna produkt även innehåller taurin, som är bra för kattens ögon och syn.

KLICKA HÄR för att läsa mer och se bästa pris på denna produkt hos Supercat

Bästa lugnande medlet: Serene UM tabletter

lugnande

Serene UM är ettlugnande tillskott som kan användas på både katter och hundar. Detta tillskott hjälper effektivt till att lugna stressade, nervösa eller agressiva katter. Det vi gillar med denna produkt är att dess ämnen är helt naturliga. Det ska dock sägas att detta inte är något man ska ge sin katt regelbundet utan produkten är tänkt som ett hjälpmedel för specifika situationer. Många använder till exempel denna produkt på nyårsafton om katten eller hunden är rädd för alla smällar som hörs. Det är även väldigt smidigt att kunna ge katten Serene UM inför veterinärbesöket.

KLICKA HÄR för att läsa mer och se bästa pris på denna produkt hos Supercat