Om sidan

Kattgalen startades för att vara en resurs för oss kattägare. Ett mål med sidan är att guida våra läsare till bra produkter som är både säkra och nyttiga för katten. Denna sida drivs med en stor passion för katter och har deras välbefinnande i fokus. Om du vill komma i kontakt med oss kan du göra det här.

Om produkterna vi rekommenderar

Vi väljer helt själva vilka ämnen och vilka produkter vi ska skriva här om på sidan. Inga företag eller aktörer har något som helst inflytande på de artiklar vi skriver. De enda intäkter vi har kommer från så kallade annonslänkar, du kan läsa mer om dessa längre ner på denna sida.

De produkter vi väljer att skriva om är produkter som vi själva testat och som vi tycker om. Dessa åsikter ska tas för var de är då de endast är våra egna subjektiva bedömningar. Vi har på inte på något sett testat precis alla produkter som finns. Det är därför upp till läsaren att göra en samlad bedömning innan man gör sitt val.

Om annonslänkar

För att finansiera driften av sidan använder vi oss av annonslänkar. Om vi exempelvis skriver om en produkt så kan lägga till en länk till en återförsäljare. Vi länkar bara till pålitliga återförsäljare som vi själva tycker om att handla från. Om vår besökare klickar på länken och sedan handlar hos återförsäljaren så får vi en mindre provision från köpet. Dessa klick gör att vi får tillräckligt med intäkter för att täcka kostnaderna för att driva sidan vidare.

Vi har själva inte någon direktkontakt med de butiker vi länkar till. De har därför inte haft någon som helst påverkan på innehållet på vår sidan. Våra annonslänkar påverkar heller inte slutsatserna av de tester vi gör. Vi är helt oberoende i vårt val av produkter att rekommendera.

Våra annonslänkar är kopplade genom Adrecord. Adrecord erbjuder sidor som denna att få en intäkt för sitt innehåll genom att koppla ihop dem med annonsörer över hela Sverige. Tack vare att det finns flertalet annonsörer att välja på är risken liten att man skulle bli beroende av en enskild aktör.

Information om hur vi hanterar cookies med mera hittar du här.

Våra medarbetare

Karin Jansson

Karin är vår skribent här på sidan. Hon har en stor kärlek för katter och var en av medgrundarna till sidan. Allt efter vi startade så har Karin skrivit en mängd intressanta artiklar om allt som hör kattlivet till. Hon har ett stort intresse av att tillsammans med sina katter upptäcka vilka de bästa produkterna är. Produkttesterna kan röra allt ifrån praktiska produkter som kattburar och kattbäddar till mer lättsamma som exempelvis roliga kattleksaker eller det senaste kattgodiset.

Karin har själv två katter hemma. Enligt henne själv är katterna välmående men något bortskämda. Karin har även ett brett kontaktnät av andra kattentusiaster som hon drar nytta av när hon är på jakt efter bra prylar till katter och kattägare.

Karin skriver här på sidan på deltid, övrig tid jobbar hon med andra spännande projekt bland annat inom djurvård.

E-mail: karin.jansson@kattgalen.se