Kattkompaniet rabattkod, rea och erbjudanden

Kattkompaniet rabattkod

Om du läser på den här sidan letar du förmodligen efter rabattkod eller andra erbjudanden eller reor hos Kattkompaniet. Läs gärna vidare för att få veta vad vi har hittat för information på dessa teman.

Rabattkod

Allt fler nätbutiker använder sig av rabattkoder för att locka kunder till köp. Hos Kattkompaniet är rabattkoder inte vanligt förekommande, i alla fall inte vad vi har sett. Kattkompaniet har istället valt att satsa på konkurrenskraftiga priset rakt över, därför kan man alltid känna sig säker på att man fått ett bra pris när man handlat på deras websida. Dock kan det hända att de vid sällsynta tillfällen ger ut en rabattkod eller värdekod, har man sån tur gäller det självklart att passa på! Följ gärna länken till huvudsidan nedan för att se om de marknadsför några erbjudanden just nu.

KLICKA HÄR för att komma till sidan!

Är man kattuppfödare finns faktiskt möjlighet att få en rabattkod som ger 10% rabatt vid köp hos Kattkompaniet.

Mer info om det finns här: Länk

Rea och erbjudanden

Kattkompaniet har generellt låga priser på sortimentet, men ibland finns faktiskt möjlighet att göra extra bra fynd. Precis som många andra butiker så har Kattkompaniet ibland reor kopplade till olika säsonger på året. Det kan exempelvis röra sig om höstrea, julrea eller mellandagsrea. Det är också vanligt att de har löpande reor på utvalda produkter. De har faktiskt en sida där de samlar de produkter som reas ut just nu. Det kan löna sig att besöka denna sida med jämna mellanrum för att se om de rear ut något som just du är intresserad av. Följ gärna länken nedan för att komma till Rea-sidan.

Klicka här för att se vilka produkter som är på REA just nu!

Kattkompaniet har även en särskild fyndhörna där de samlar produkter med nedsatt pris. I fyndhörnan hittar man oftast utgående produkter, därför har man sänkt priserna för att kunna göra plats i lagret för nya produkter. Eftersom det inte är något fel på produkterna i fyndhörnan så kan man göra riktiga fynd.

Klicka här för att se vilka produkter som finns i FYNDHÖRNAN just nu!

Black Friday

Black Friday (och till och med ibland Black Week) har blivit allt större i Sverige för varje år. Under Black Friday kan man oftast hitta riktigt bra erbjudanden. Så också hos Kattkompaniet. Det kan löna sig att i god tid före Black Friday kolla upp vad som kommer erbjudas. Oftast riskerar de bästa erbjudandena att ta slut först så det gäller att vara på hugget. Följ gärna nedan länk för att se vad Kattkompaniet marknadsför på Black Friday i år.

KLICKA HÄR för att komma till sidan